Blog

Første blog

Holla bloggen.

Første blog på min nye side, og jeg magter faktisk ikke at skrive den. Det lyder mega negativt og demotiverende, men sandheden er den at jeg har SÅ MEGET JEG GERNE VIL SKRIVE OM, at det her første indlæg blot “skal overstås”. Jeg er slem – I know!

Velkommen til min side. Håber du finder dig godt til rette. Får pt. en masse hjælp fra nogle fantastiske mennesker, til at få den helt op og køre. Giv mig en Windows PC med World of Warcraft eller League of Legends og jeg skal vise dig hvordan det skal gøres, men det her blogger-univers er sgu ret kompliceret og advanceret. Så nu har jeg fået besked på, blot at skrive og lade de andre tage sig af resten, så det har jeg tænkt mig at gøre.

Jeg har faktisk ingen forventninger til min blog, udover at få skrevet nogle af mine skæve tanker og oplevelser ned sort på hvidt. Men dem er der også rigeligt af, så mon ikke det ender med at blive en ubetalt fuldtids-ting.

Glæder mig så meget til at komme igang 🙂

-C

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s